برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه-راهبرد معاصر
نماینده مجلس: طرح انتقال پایتخت درحال حاضر یک موضوع گنگ و رویاپردازانه است وزیر ارتباطات: استفاده از فیلترشکن باعث مهاجرت نخبگان شده | خسارت ۵۰ همتی به کسب‌وکار‌ها وزرای نفت و نیرو برای بررسی علل قطعی برق در مجلس حاضر می‌شوند آغاز زمان یک هفته‌ای ثبت نام انتخابات شورای شهر از ۲۲ اسفند انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت

برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه

فرمانده فضایی هوافضای سپاه گفت: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی جعفرآبادی در گفت‌وگویی درباره توانمندی فضایی سپاه برای پرتاب ماهواره‌ها، اظهار کرد: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم. البته این مهم مستلزم این است که به ماهواره‌بر‌های با قدرت بیشتری دست یابیم که در نقشه راه سپاه چهار گام برای آن ترسیم کرده‌ایم.

وی افزود: گام اول، ماهواره‌بر قاصد بود؛ گام دوم قائم ۱۰۰ است و گام سوم قائم ۱۰۵ است که وزن‌های بیشتری را به مدار پایین می‌برد و ان‌شاالله تا یک‌سال آینده اولین پرتاب مداری‌اش را انجام می‌دهد که الان مشغول ساخت و تست موتور‌های آن هستیم. این ماهواره‌بر تا ارتفاع زیر ۲۰۰۰ کیلومتر است ولی موتورش قدرت بیشتری حمل کند.

فرمانده فضایی هوافضای سپاه، گفت: ماهواره‌بر قائم ۱۲۰ نیز برای مدارات پایین است و وزنی در حد چندصد کیلوگرم را به مدار پایین می‌برد و قادر خواهد بود یک بیضی تشکیل دهد که یک سرش مدار پایین و یک سر آن همان ۳۶۰۰۰ کیلومتر باشد که به آن مدار جی‌تی‌ئو گفته می‌شود.

سردار جعفرآبادی یادآور شد: مدار بعدی نیز ژئو هست که ماهواره در آن در همان مدار ۳۶۰۰۰ کیلومتر می‌رود و ثابت می‌ماند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده